Ubytovanie

         Chcete spolu s priateľmi alebo s rodinou stráviť príjemnú dovolenku v Podhájskej a hľadáte vhodné a tiché ubytovanie? Ponúkame Vám ho v priestrannom trojizbovom byte, s halou, plne zariadenou kuchyňou ( chladnička s mrazničkou, mikrovlnka, varná kanvica, elektrický šporák, riad a ostatné  príslušenstvo)  a sociálnym zariadením ( sprchový kút a 2- x WC ). Ubytovanie je optimálne pre skupinu 4 až 7 osôb. Pri rezervácii dvoch izieb už tretiu izbu neobsadzujeme iným záujemcom a tým vytvárame vhodné podmienky pre Vaše pohodlie. Oddelený byt so samostatným vchodom je súčasťou rodinného domu taktiež so samostatným vchodom.
        V horúcich letných dňoch Vás príjemne osvieži posedenie pod altánkom alebo pod pergolou s možnosťou grilovania v záhradnom krbe (drevo k dispozícii). V prípade nepriaznivého počasia môžete relaxovať v pohode zimnej záhrady alebo v hale s možnosťou pripojenia na Vi-Fi internet, alebo sledovaním TV – slovenské a české programy.
        Naším cieľom je Vaša spokojnosť na úrovni našich niekoľkoročných hostí, ktorí sú už našimi priateľmi a radi sa k nám vracajú aj dvakrát ročne. Budeme radi ak sa nimi stanete aj Vy.

- termálne kúpalisko

950 m

- letné kino 50 m
- internetová kaviareň

50 m

- potraviny 70 m
- reštaurácia 500 m
- pizzeria

250 m

- železničná stanica 950 m
- parkovanie vo dvore zdarma

  UBYTOVANIE

Máj - September:

- dve  2- lôžkové izby

- jedna- 3-lôžková izba

 

 

Termíny ubytovania:

- v letnej sezóne – JÚL - AUGUST
sú od soboty do soboty, resp. podľa dohody

- mimo letnej sezóny -  podľa dohody.

 

 

Rezervácia ubytovania :

- písomne,

- telefonicky

- mail:  Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.